Feest bij Sabaaydi

5 jaar Sabaaydi Massage Opleidingen

Alweer 5 jaar geleden ben ik gestart met Sabaaydi Massage Opleidingen. Een prachtige kans die ik heb gekregen van Judith en Fred Guitjens om Sabaaydi te mogen voortzetten en verder uitbouwen.

En dat voelt als een feestje! En bij een feestje horen cadeautjes :)

De afgelopen 5 jaar heb ik zoveel mooie en bijzondere ontmoetingen en momenten gehad met  heel veel verschillende cursisten. In een sfeer van warmte en veiligheid aanraken en geraakt worden, dat is wat centraal staat bij Sabaaydi. Dat geeft bijzondere ontmoetingen van hart tot hart en dat is wat mij dankbaar en blij maakt!

Om ook jou als cursist mee te laten genieten van mijn feestje verloot ik 2 plekken om gratis deel te mogen nemen aan een cursus van Sabaaydi. Je kunt meedoen aan de loting door je aan te melden via het aanmeldformulier op deze pagina. Heb je deze cursussen al beiden gevolgd noteer dat dan bij opmerkingen, je kunt gewoon mee loten en dan beslissen we in overleg welke cursus je mee kunt doen.

Aanmelden is mogelijk tot 26 december, daarna zal ik de 2 winnaars bekend maken. Dus wil je er graag bij zijn meld je dan nu aan!