Liesbeth van Moorsel

Mijn naam is Liesbeth van Moorsel. Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen dochters. Door mijn jongste dochter, zij is sportmasseur, ben ik in aanraking gekomen met masseren.
Na zes jaar met veel plezier op een psychogeriatrische afdeling gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met Reiki en massage cursussen. Zoekende naar een goede combinatie tussen beiden ben ik uitgekomen bij de Sabaaydi opleidingen. Alles viel voor mij op z’n plaats en een nieuwe start was gemaakt. Eerst onder de warme vleugels van Judith en later bij Silvia en Daniëlle. Ik heb hier veel mogen leren en fijne massage cursussen gevolgd. In januari 2015 ben ik met mijn eigen massagepraktijk van start gegaan, welke nog volop groeiende is: www.liesbethmassagepraktijk.nl

Judith vertelde eens tijdens een massage cursus: ‘Als je eenmaal besmet bent met het virus masseren, dan wil je alleen maar meer’. Dat kan ik alleen maar beamen!
Ik kan nu ook zeggen dat wanneer je je passie volgt en je blijft luisteren naar je gevoel, er heel wat moois op je pad kan komen.

Een massee een tevreden en ontspannen gevoel geven door de liefdevolle aanraking waarna ze met een glimlach de praktijk verlaten, geeft mij zoveel energie, dat masseren niet meer weg te denken is uit mijn leven.

Vlak voor de zomervakantie van 2015 kreeg ik een telefoontje van Silvia met de vraag of ik haar zou willen assisteren bij de workshops en cursussen. Ik kreeg meteen een warm gevoel en twijfelde geen moment. Ik verheug me er op om Silvia te ondersteunen en de cursisten te helpen op hun eigen pad in het geven van massages. Er is niets mooiers dan je passie te delen met anderen.

Lieve groet, Liesbeth