Silvia Verbruggen-Honig

“Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet”

Welkom bij Sabaaydi Massage Opleidingen! Mijn naam is Silvia. Tijdens een periode waarin het niet zo goed ging met mij heb ik gevoeld en ervaren wat voor mij belangrijk is in mijn leven. Mijn lijf gaf me allerlei signalen, maar ik negeerde die signalen. Niet wetende dat negeren niet lukt; je lijf gaat immers steeds harder roepen. Ik ben met hulp van een coach en door middel van massages gaan voelen wat voor mij belangrijk is… echt contact maken met de ander, vanuit mijn hart en mijn gevoel. Er kwam meer zachtheid en daarmee ook meer echte kracht. Mijn hart volgen, contact maken met mijn lijf… dat lijf weet immers precies wat je nodig hebt. En datgene wat ik belangrijk vind in mijn leven met mijn naasten, vind ik ook belangrijk in mijn werk. Dat is wat voor mij de essentie is van het leven! Verbinden met de ander, van hart tot hart!

Door mijn eigen ervaring met massages ben ik gaan voelen hoe mooi het is om geraakt te kunnen worden door aanraking. Om heel dicht bij jezelf te komen en te gaan voelen wat voor jou als individu belangrijk is in jouw eigen leven. Mijn hart volgende ben ik in 2017 gestart met mijn massagepraktijk Mano Dulce.

In januari 2008 ben ik begonnen met het geven van de basiscursus intuïtief masseren. Dit is uitgegroeid tot vele cursussen en workshops en een opleiding tot intuïtief masseur die we verzorgen. 

Vanaf januari 2014 heb ik met heel veel plezier Sabaaydi overgenomen en verder laten bloeien. Een opleidingsinstituut waar eenieder zichzelf mag en kan zijn, kan leren en groeien als mens en masseur. Waar we leren van en met elkaar en het prachtige vak van masseur en het aanraken steeds meer een plaats krijgt in onze Westerse maatschappij. Ik geniet van top tot teen als ik mijn passie voor het masseren kan delen, in hartsverbinding ben met anderen en anderen mee kan nemen in mijn passie voor masseren.

Ik ben steeds meer gaan voelen hoe belangrijk het is om als masseur echt verbonden te zijn met jezelf, jouw essentie, jouw kracht. Hoe dieper verbonden met jezelf, hoe mooier en dieper de aanraking en de bewustwording van jouw massee is. Aanraken wordt dan meer dan alleen de fysieke aanraking. Daarom is onze jaartraining ontstaan, een verdieping en groei in jezelf. Een cadeau voor jezelf als mens en masseur.

Die groei als mens en masseur krijgt een steeds grotere plek in al onze cursussen. Vanuit die beweging is ook de massage/retraitereis naar Andalusië ontstaan. Tijd en ruimte om de reis naar binnen maken. Naar jouw essentie, jouw kracht en jouw bron. Op prachtige inspirerende plekken je helemaal onderdompelen in jezelf. 

Ik zou het heel fijn vinden om je te ontmoeten bij een reis, opleiding, cursus of workshop van Sabaaydi Massage Opleidingen!

Lieve groet, Silvia